Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, yetiştiricilerin Kurban Bayramı öncesi yem ihtiyaçlarının faizsiz olarak karşılanması amacıyla kampanya başlattı.

Tarım Kredi, Kurban Bayramı öncesi, yetiştiricilerin yem ihtiyaçlarına yönelik kampanya düzenledi. Kurban Vadeli Faizsiz Yem Kampanyası hakkında bilgi veren Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, Tarım Kredi Yem markalı karma hayvan yemlerinin, Kurban Bayramı’na kadar faizsiz olarak kredilendirileceğini söyledi. Kurban Vadeli Yem Kredisi kullanacak ortaklara, vade süresi olan 30 Temmuz’a kadar hiçbir kredi maliyeti yansıtılmayacağını kaydeden Poyraz, “Kampanyamızdan yararlanmak isteyen tüm ortaklarımız Tarım Kredi Kooperatiflerine müracaatta bulunabilirler” açıklamasında bulundu.

Yetiştiricileri Rahatlatacak Kampanya

Kampanya iile ilgili Poyraz, şunları ekledi:

“Tarım Kredi, ağırlıklı olarak küçük ve orta ölçekli üreticilere yönelik destek vermekte. Üreticilerin özellikle pandemi süreci sonrasında piyasada yaşanan olumsuzluklardan etkilenmemeleri, Kurban Bayramı’na kadar ihtiyaçlarının aksamadan karşılanabilmesi amacıyla bu kampanyayı düzenledik. Bir buçuk asırdır ülke tarımının en büyük destekçisi olan Tarım Kredi, her zaman çiftçilerimizin yanında olmaya devam edecek. Amacımız tarımsal üretimin desteklenmesi suretiyle ortaklarımızın ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak ve ülke insanının kaliteli ve sağlıklı gıdaya uygun fiyatlarla ulaşımını sağlamak,’’ dedi.