21. Uluslararası Göle Kültür ve Kaşar Festivali’nde, 10 ton sütten yapılan 1 tonluk dev kaşar peyniri, büyük ilgi gördü.

Göle ilçesinde bu yıl 21’incisi düzenlenen Uluslararası Göle Kültür ve Kaş ar Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festivale Ardahan Valisi Hüseyin Öner, AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, İlçe kaymakamı Haluk Koç, İlçe Belediye Başkanı İlhan Gültekin, İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, protokol üyeleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Jandarma Genel Komutanı Her Türlü Suç Örgütleri İle Mücadeleye Devam Ediyor! Jandarma Genel Komutanı Her Türlü Suç Örgütleri İle Mücadeleye Devam Ediyor!

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, festivalde şu konuşmaları yaptı:   “Göle ilçesi başta olmak üzere Ardahan’ın geçim kaynağı tarım ve hayvancılık. Bu anlamda çok önemli değerlerimiz, üretimlerimiz söz konusu. Bunların başında da kaşar üretimi geliyor. Bu yıl yüksek oranda rekolte bekliyoruz. 10 ton sütten üretilen 1 tonluk kaşar peynirini burada misafirlere ikram etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hayvansal ürünler bizim için çok önemli ve geçmişten günümüze Ardahan’ı başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya tanıtan önemli değerlerimiz. Böyle bir değerin işlenmek suretiyle kültür ve sanat festivali icra edilmesi isabetli olmuştur"