“Kırsal kalkınma” projesi kapsamında Ankara Halk Ekmek fabrikası bünyesinde hayata geçirilen “Başkent Market” uygulaması yaygınlaşmaya devam ediyor. İlk şubesini 29 Nisan da Etimesgut’ta  İkinci şubesini 5 Ekim Mamak şafaktepe’de  hizmete sunan Ankara Halk Ekmek A.Ş üçüncü şubesini ise Gimat toptancılar sitesindeki Genel Müdürlük binasının bulunduğu yerde açtı. Ankara ve Ankaralıların ilgisi ile karşılanan Başkent Market; özellikle üretici ile tüketiciyi direk buluşturması dikkat çekiyor.
Başkent Marketin üçüncü şubesi açılışına Ankara Halk Ekmek A.Ş. Genel Müdürü Dr. Hüseyin Velioğlu’nun yanı sıra Alman Kooperatifleri Konfederasyonu Türkiye Temsilcisi İfakat Gürkan’da katıldı.
Açılış sonrası market gezilirken; Alman Kooperatifleri Konfederasyonu Türkiye Temsilcisi İfakat Gürkan; Genel Müdür Velioğluna  “Halk ekmek olarak üreticiyi desteklemeniz aynı zamanda markette üretici ürünlerinin satışı yapılması, Halk ekmek olarak kooperatiflere ve alın teri ile kazanmaya çalışan üreticilerinize böyle anlamlı desteklerden dolayı teşekkür etti.


Genel Müdür Velioğlu ise “Bizim hedefimiz başkentli yerel üreticiler ile tüketiciler arasında kısa tedarik zinciri kurmak, aracıları ortadan kaldırmak.  Yılbaşına kadar Kızılay Sakarya Caddesi, Batıkent Atlantis ile Aski fabrika satış mağazalarımızın içinde de Başkent Market açmayı planlıyoruz. Başkent Marketler ile Ankara halkına en iyi hizmeti vermeyi planlıyoruz.
Ankaralı hemşerilerimizin Başkent Markete ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz.”dedi.