Tarım ve Ormanı Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Tarım Gazetecileri ve Yazarlar Derneği (TAGYAD) ile bir araya geldi.

Görüşmeye Bakan yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, TAGYAD Başkanı İsmail Uğural, Dergimiz Genel Yayın Yönetmeni ve TAGYAD Denetleme Kurulu Başkanı Muhammet Oluklu, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Erhan Ekmen, Asiye Yıldırım ve Buket Sakmanlı katıldı.

Görüşmede TAGYAD Başkanı Uğural Bakan Pakdemirli’ye öneriler sundu. Uğural öneriler ile ilgili şunları kaydetti.
“Sayın Bakanım Uluslararası Tarım Gazetecileri ile sizlerin nezdinde bir zoom toplantısı yapmak isteriz. Ayrıca Bakanlık ile TAGYAD üyelerinin daha yakın çalışmalar sağlanması hususunda bizlerle birlikte yürüneceğinden hiç şüphemiz yoktur.''dedi. 


Bakan Pakdemirli ise TAGYAD ile ilgili şunları kaydetti:

“Öncelikle Tarım Gazetecileri ve yazarlarının değerli yönetim kurulu üyeleri ile birlikte olmaktan mutluyum. Sektöre tarım gazetecilerinin önemli katkılar sağladığını biliyoruz. 

Bu çerçevede TAGYAD olarak öneride bulunmuş olduğunuz Uluslar Arası Tarım Gazetecileri zoom toplantısına katılım sağlayacağım. Ayrıca tarım gazetecilerini destekliyoruz. Bundan sonrada bakanlık olarak sizlerin yanında yer alacağımızı ve bakanlığımızın bürokratlarıyla  TAGYAD üyeleri arasında  daha yakın ilişkiler kurulacağını şimdiden belirtmek isterim.” dedi.