Kahramanmaraş Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Vakkas Kuzu,  Kurban bayramı öncesinde şehit aileleri bir araya geldi.  Pazarcık Şehit Ailelerine verilen yemekte bir araya gelen Başkan Kuzu, davetlilerle birebir ilgilendi.

Yemeğe Pazarcık Kaymakamı Mustafa Hamit KIYICI, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, Pazarcık Askerlik Şubesi Komutanı Uğur BUCAK, Pazarcık İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Baran ve şehit aileleri, yakınları ve davetliler katıldı.

Araç Sahipleri Dikkat: Motorine İndirim Yolda! Araç Sahipleri Dikkat: Motorine İndirim Yolda!

Kahramanmaraş Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Vakkas Kuzu etkinlikte bir konuşma yaptı: “Kahramanmaraş Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı olarak şehit aileleri bu konu hakkında geldiler, bizler de vatanımız için gözlerini kırpmadan canlarını veren evlatlarımızın yakınlarının emirleri başımız üstüne dedik, çam sakızı çoban armağanı misali bir katkımız olsun dedik. Vatanımıza, milletimize, memleketimize, hizmet etmek boynumuzun borcudur. Önümüzde kurban bayramı var. Tüm halkımızın Kurban Bayramını şimdiden kutluyorum. Kurban Bayramının vatanımıza milletimize tüm İslam âlemine barış huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.