Kahramanmaraş Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı Vakkas Kuzu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Kuzu Büyükşehir Belediye Başkanına üreticiye vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür etti.

Üreticilerin sorunlarının değerlendirildiği görüşmede Başkan Kuzu şunları kaydetti: “Zaman zaman şehrimizin yöneticileri başta olmak üzere STK, Parti Yöneticileri, Oda Başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Başta üyelerimiz ve yetiştiricilerimizin sorunlarını ilk ağızdan dile getiriyoruz. Çok verimli bir görüşme ve ziyaret oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımızın yapmış olukları destekler aşikâr. Özellikle yetiştiricilerimizin yayla yollarında ki sıkıntılarını yakından biliyoruz. Yayla yollarına yapmış olduğu çalışmalardan dolayı yetişicilerimin nezdinde teşekkür ediyorum dedi.

Kahramanmaraş Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı Vakkas Kuzu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e görüşmenin sonunda plaket hediye etti.