Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği 9. Olan Genel kurulu bugün Ankara’da gerçekleşti. 505 delegenin katılımları ile yapılan demokrasi şöleninde delege sarı listeye destek vererek yine Özcan dedi.

4 Farklı listede demokrasi havasında yapılan seçimde Sarı liste kazandı. Sarı listede yarışan Kamil Özcan 505 delegenin 188 oyunu aldı. Beyaz listede yarışan Tokat DSYB Başkanı İlhan Köten ise 505 delegenin 175 ni aldı. Kırmızı listede yarışan Çorum DSYB Başkanı Yılmaz Kaya 85 oy alırken, İzmir DSYB yönetim kurulu üyesi Erman Haran ise 51 oy aldı. Seçimde 505 oydan 3 oy geçersiz sayılırken, 2delege ise mazeretli oy kullanmadı.

Özcan delegelere seslenerek şunları kaydetti.

” Bu salonda kaybeden yok birlikte kazandık. Birlikte güç olacağız. Yeni projeler ve yeniden hizmet etmek için bana teveccüh gösteren oy veren ya da vermeyen tüm delegelerimizi ayrıca alın teri ile çalışan yetiştiricilerimizi muhabbetle selamlıyorum. Bundan sonra onların sorunları sorunlarımız dertleri dertlerimiz olacaktır. Sorunları da el birliği ile çözeceğiz.” dedi.