Jandarma Genel Komutanı Her Türlü Suç Örgütleri İle Mücadeleye Devam Ediyor! Jandarma Genel Komutanı Her Türlü Suç Örgütleri İle Mücadeleye Devam Ediyor!

Aydın Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Ak Parti  Aydın Milletvekili Metin Yavuz, 2023 yılının ülkemiz için bereketli bir yıl olacağını vurguladı.

“Büyük Türkiye yolu uzun, gidecek daha çok yolumuz var.”diyen Yavuz konuşmasında şunları kaydetti:


“İnanıyorum ki, 2023 yılı partimiz, ülkemiz için çok güzel, bereketli ve zaferlerle dolu bir yıl olacaktır. Toplumu birleştirmesi gerekirken, milletin yararına olan projeleri - eğer varsa- anlatması gerekirken, yanlışları söylemesi gerekirken maalesef Türk bürokrasisinin içerisine fitne sokma çabalarını devam ettiriyor.

Kar yağdı, yağmur yağdı, tarımda inşallah büyük hamle gerçekleşecek.  Bundan sonra gıdada arz güvenliğimizi koruyacak, yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğiz. İhracatımız güzel şekilde artıyor, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamını yakaladık.

Üretim artıyor, işsizlik oranı düşüyor hamdolsun...   Evet şu anda ekonomik bir sıkıntı var. Ama kaynağı yönetimsel değil.”