Tarım ve Orman Bakanlığının 11 Milyon fidan toprakla buluşuyor kampanyasına Türkiye Koyun Keçi Yetiştiriciler Merkez Birliğinden tam destek. 
Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKIYEB), Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülen 11 Milyon fidan toprakla buluşuyor kampanyasını desteklediklerini açıkladı.

Genel Başkan Nihat Çelik konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Tarım ve Orman Bakanlığınca 11 Kasım saat 11:11 de 11 Milyon fidan toprakla buluşacak kampanyasına bizlerde TÜDKIYEB olarak tam destek veriyoruz. Merkez Birliğimizin yanısıra 80 İl Birliğimiz tarafından da kampanyaya özellikle sosyal medyada tam destek verilecektir. İzmir ve Dalaman başta olmak üzere farklı illerde tek seferde ve aynı anda 11 milyon fidan dikimi gerçekleştirilecek olması nedeniyle Dünya çapında bir rekor elde etmek ve yaz boyunca yanan alanlarda yeni fidan dikimleriyle birlikte ülkemizin akciğeri konumunda olan orman alanlarımızın artırılması ve daha yeşil bir Türkiye için milli servetimiz olan ormanlarımızı ağaçlandırmak adına kampanyayı canı gönülden destekliyoruz.” İfadelerine yer verdi.