Türk Veteriner Hekimleri Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, Anadolu İzlenimlerine nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Eroğlu, Dergimiz Genel Yayın Yönetmeni Muhammet Oluklu ile Tarım ve Hayvancılık sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.
Eroğlu sektöre yönelik şunları kaydetti.
“Tarım ve Hayvancılık sektörü gün geçtikçe önemini artırmaktadır. Covid – 19’un dünyada ve ülkemizde yaygınlaşmasının ardından gıdaya büyük ihtiyaç duyulmaktadır. Bu kapsamda da özellikle proteinli ürünlere tüketici yönelmiştir. Bu anlamda hayvancılık sektörüne üretim konusunda de büyük görevler düşmüştür.
 Hayvancılıkta yaşanan olumlu ve olumsuz tüm gelişmeleri TVHB olarak bizlerde yakından takip ediyoruz. Bu konuda bir basın yayın kuruluşu olarak sizler yani Anadolu İzlenimlerini ülke tarım ve hayvancılığına katkıları şüphesiz tartışılamaz. Üreticiye ve okuyucularınıza hem derginizde hem de internet haberciliğinde destek vermeniz, onların sorunlarını gündeme getirmeniz bir sivil toplum kuruluşu olarak bizleri de ziyadesi ile memnun etmektedir.”dedi



Dergimiz Genel Yayın Yönetmeni Muhammet oluklu ise “Anadolu İzlenimlerine yapmış olduğunuz nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. TVHB önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Hayvancılığın olmazsa olmazlarındandır. Özellikle Covid – 19 sürecinde Türk veterinerlerimizin güzel hizmetler yaptığını, ayrıca arge konusunda veterinerlerimizin büyük destek verdiğini yakından biliyoruz. Bu anlamda katkıda bulunan TVHB ve tüm veteriner hekimlerimize teşekkür ediyoruz .”dedi.
Daha sonra görüşmenin ardından Anadolu İzlenimleri Genel Yayın Yönetmeni Oluklu Başkan Eroğlu’na gazeteciliğin simgesi olan bir kalem takdim etti. Görüşme burada sonlandı.