Avusturya’nın başkenti Viyana’da her yıl düzenlenen Avrupa’nın en büyük ücretsiz açık hava festivali Donauinselfest (Viyana Tuna Adası Fesivali) milyonlarca kişiye ev sahipliği yaptı.

Bu yıl 24 – 26 Mayıs tarihleri arasında 39. düzenlenen festivale Türk Hava Yolları (THY) da standıyla katılım sağladı. Yaklaşık 3 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapan festivalin önemli ziyaretçileri de oldu. Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen, Viyana Eyalet ve Belediye Başkanı Michael Ludwig ve Viyana Eyalet Milletvekili Aslıhan Bozatemur festivalde THY standını ziyaret ettiler.

Cumhurbaşkanı Van der Bellen ve Eyalet Başkanı Ludwig, THY heyeti ile görüşme gerçekleştirerek Türkiye ve Avusturya arasındaki uçuşlar hakkında da bilgi aldılar. Cumhurbaşkanı Bellen ve Eyalet Başkanı Ludwig’e gün anısına Türk Hava Yolları maket uçağı takdim edildi.

Bakan Işıkhan’dan Asgari Ücret Açıklaması! Bakan Işıkhan’dan Asgari Ücret Açıklaması!

Avrupa’nın en büyük ücretsiz açık hava festivali olan Donauinselfest (Tuna Adası Festivali) bu yıl 24- 26 Haziran arasında gerçekleşirken, festivalde kurulan 11 adet sahnede toplam 600 saat sahne programı gerçekleşti.

Haber: Adil Elmas/Viyana