Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dermenci ve Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Akkuzu Anadolu İzlenimleri ’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Dergimiz Genel Yayın Yönetmeni Muhammet Oluklu ile hayvancılık sektörüne yönelik gelişme ve sorunlar değerlendirdi.
 
Başkan Dermenci Anadolu İzlenimleri ziyaretinde sektöre yönelik şunları kaydetti:

‘’Bildiğiniz gibi dünyada ve ülkemizde pandemi süreci halen devam etmekte. Bizler yetiştiriciler olarak üretmeye ve tüketiciye sağlıklı ürünler üretmeye devam ediyoruz. Bu süreçte birçok sektör kapanırken hayvancılık sektörü üretmeye devam etti. Pandemi sürecinde tüketicinin en büyük ihtiyaç duyduğu proteini yani süt ve süt ürünlerinin üretilmesi anlamında yetiştiricilerimiz büyük çaba gösterdi. Bizler alın teri ile üreten ürettiği ile mutlu olan insanlarız”. dedi.

Edirne DSYB Başkanı Akkuzu ise şunları kaydetti:
‘’2020 yılında birçok sektör küçülmeye giderken tarım ve hayvancılık sektörü üretmeye devam etti, üretirken de büyümeye devam etti. Bu anlamda hayvancılık sektörünün daha fazla gelişmesinin  önemine vurgu yapmak gerekir.’’ dedi.



Dergimiz Genel Yayın Yönetmeni Muhammet Oluklu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
“Alın teriyle üreten yetiştiricilerimizi sizin nezdinizde üreten ve emek veren herkesi tebrik ediyorum. Hayvancılık sektörü büyümeye ve gelişmeye devam etmekte. Hayvancılık sektöründeki sorunlara rağmen üretimden çekilmeyip sektörü canlı tutmanızda Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliklerinin büyük payı vardır,’’ dedi.