Antalya'da düzenlenecek Growtech 20.Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı'nda sektör temsilcileri bir araya gelecek.

Growtech’ten yapılan açıklamaya göre fuar, "Tarım ve Teknolojinin Global Buluşması" temasıyla 24-27 Kasım'da Antalya Anfaş Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.

"Keşfet, büyüt, kazan" sloganıyla yeni teknoloji ve hizmetlere ev sahipliği yapacak fuara 20'nin üzerinde ülkeden 600'den fazla marka katılım sağlayacak.

Fuar kapsamında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) iş birliğinde tarım sektörüne yenilikler getirmek ve üretime katma değer sağlamak amacıyla Growtech Tarım İnovasyon Ödülleri verilecek.

Akdeniz Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ile tarım sektöründe inovasyon kültürünün yerleşmesi ve geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla yürütülen "Bitki Islahı Proje Pazarı" ise Growtech ile eş zamanlı gerçekleşecek.

Fuar çerçevesinde (TAGYAD) Tarım Gazetecileri ve Yazarları Derneğinin organizasyonunda 20 ülkeden 25 yabancı tarım gazetecisi etkinliklere katılacak. TAGYAD Başkanı İsmail uğural konu ile ilgili şunları kaydetti.

“ TAGYAD olarak 5.ci uluslararası organizasyonumuzu yapıyoruz. Bu çerçevede yabancı tarım gazetecilerine ülkemizi tanıtıyor tarım ve gıda sektörü ile ilgili en güncel bilgileri veriyoruz. Antalya'da düzenlenecek Growtech 20.Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarını TAGYAD olarak destekliyoruz.” Dedi.