Tarım ve Orman Bakanlığın ’da  revizyon devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yayımlanan karara göre yeni atamalar şu şekilde;

Tarım ve Orman Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Bülent Sezgin görevden alındı. Tarım ve Orman Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı Çağlayan Odabaş görevden alındı. Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Başmüfettiş Recep Semiz atandı.

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne, Ticaret Bakanlığı Uluslararası Anlaşmalar ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcısı Fuat Kasımcan getirildi. Açık bulunan Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne Mehmet Tekin Arpacık, Strateji Geliştirme Başkanlığına ise Mustafa Alpaslan atandı.

Orman Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Çelik ve Şahin Aybal görevden alındı.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Adem Dinç, Hakan Bilir, Mehmet Hasdemir ve Mehmet Tunçak atandı.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliğine Durali Koçak atandı.

Beklenen Faiz Kararı Açıklandı! Beklenen Faiz Kararı Açıklandı!

Ayrıca, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeleri Aylin Çağlayan Özcan ve Volkan Mutlu Coşkun görevden alındı.

Cumhurbaşkanlığı kararına göre TİGEM Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Hasan Gezginç getirildi.