Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı  Orman Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda Dünya Veteriner Hekimleri Günü” Kutlama Programı Ve Medya Ödül Töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Türk Veteriner Hekimler Birliği (TVHB) organizasyonu ile gerçekleşen programa Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç’da katıldı.

 Etkinlikte, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, TVHB Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, TURCOVAC aşısının mucidi Veteriner Hekim Viroloğu Prof. Dr. Aykut Özdarendeli, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç birer konuşma yaptı. TURCOVAC aşısının mucidi Veteriner Hekim Viroloğu Prof. Dr. Aykut Özdarendeli'yede günün anısına hediye takdim edildi. Konuşmaların ardından basın ve hizmet ödüllerinin takdimi için düzenlenen törene geçildi.

OGM Sözleşmeli Personel Alıyor! İşte Detaylar OGM Sözleşmeli Personel Alıyor! İşte Detaylar

Program’da Anadolu izlenimleri Medya Gruba basın hizmet ödülü verildi. Ödülü Anadolu izlenimleri Medya Grup adına Haber Müdürü Gizem Cengiz TVHB Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlun’dan aldı.